szurikataalapitvany@gmail.com

(+36) 30 606 34 05

Érzed magadban az erőt, és szívesen mozgósítanád családtagjaidat, ismerőseidet, kollégáidat egy jó ügy érdekében? Flottul megy a hírverés, és egy ismerősöd sem tud neked nemet mondani? Adunk pár tippet, hogyan tudsz adományt gyűjteni a Szurikáta Alapítványnak, és rajtunk keresztül a cukorbeteg gyermekeknek!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Akik már gyűjtöttek a jó ügyért…

Zsuzsi és Gergő Szuri Katát is magukkal vitték „4 hét 4 ország” útjukra, mely során adományokat gyűjtöttek a diabéteszes gyermekeknek. Miközben felfedezték Európát minden lehetőséget kihasználtak arra, hogy információt osszanak meg a gyermekkori cukorbetegségről, a tünetekről.

2023. november 16-án lesz egy éve, hogy anyatársunk, Piszter-Berghold Cecília kislányát 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták. Cili kislánya diab szülinapjáig jótékony nagykövetként 100.000 forint adományt szeretne összegyűjteni, az érzékenyítő és diabéteszedukációs gyermekfoglalkozásunk, a Szurikáta Foglalkozás – mosolyt ad a szurik mellé! minél több óvodába, iskolába el tudjon jutni és a gyerekekkel megismertetni az 1-es típusú diabéteszt.